Lancia Motor Club Forum Banner
14 August, 2020, 11:55:21 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Need to contact the Forum Administrator? e-mail forum.admin@lanciamc.co.uk, for Database Administrator e-mail database.admin@lanciamc.co.uk      -      Copy deadline for Viva Lancia is 12th of each month.      -      For Events e-mail events@lanciamc.co.uk      -      To Join the club go to http://www.lanciamc.co.uk/join.htm
 
   Home   Help Search Calendar Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Evo1 not starting  (Read 2522 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
tsco3
Member

Posts: 4


« on: 29 May, 2016, 11:54:43 PM »

Hi Everyone

My evo 1 has just decided not to start. When I turn the ignition on the fuel pump doesn't prime.
I've checked the fuel pump and it's fine.
Checked the fuse and relays and they are fine.

Can anyone help.

Scott
« Last Edit: 30 May, 2016, 10:43:56 PM by tsco3 » Logged
neil-yaj396
Committee
Permanent resident
*****
Posts: 1027



« Reply #1 on: 30 May, 2016, 06:55:45 AM »

Airflow meter flap stuck or meter faulty?
Logged

1979 1300 Beta Coupe, 2014 Ypsilon 1.2 S Series Momo
tsco3
Member

Posts: 4


« Reply #2 on: 02 June, 2016, 10:10:49 PM »

Thanks for the reply. 

Found the problem was a bad earth.

Scott
Logged
frankxhv773t
Permanent resident
**
Posts: 1746



« Reply #3 on: 03 June, 2016, 08:59:52 PM »

As usual!
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Contact the Forum Administrator

LMC Forum copyright © 2007 - 2018 Lancia Motor Club Ltd

Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2011, Simple Machines
Page created in 0.042 seconds with 22 queries.