Lancia Motor Club Forum Banner
09 December, 2019, 07:03:11 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Calendar Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Electrical gremlins!  (Read 598 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mister bridger
Lapsed
Member
***
Offline Offline

Posts: 36


« on: 17 April, 2012, 06:21:30 PM »

Re-assembling my S3 coupe after major works and, predictably, I'm experiencing some frustrating electrical problems. First up, the lights all seem to be working ok but ONLY with the ignition on - not right surely? Also the indicators work fine on the passenger side but nothing on the drivers side - a few clicks from the flasher can but nothing lights up. Strangely, the blue power wire to drivers side indicators seems to have become an earth! Switching on the hazards stops all indicators completely. Checked the bulbs/ light units/earths and all connections and can't find the answers so all suggestions welcomed.
Logged
andyc
Lapsed
Member
**
Offline Offline

Posts: 14


« Reply #1 on: 17 April, 2012, 06:32:50 PM »

Sounds like a bad earth or poor connection to me, just checked mine and the lights switch off with the ignition switch at auxillary(position 1) but are on with ignition on or ignition off/key out(if that makes sense)
« Last Edit: 17 April, 2012, 09:59:32 PM by andyc » Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Contact the Forum Administrator

LMC Forum copyright © 2007 - 2018 Lancia Motor Club Ltd

Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2011, Simple Machines