Lancia Motor Club Forum Banner
01 March, 2021, 08:12:18 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Need to contact the Forum Administrator? e-mail forum.admin@lanciamc.co.uk, for Database Administrator e-mail database.admin@lanciamc.co.uk      -      Copy deadline for Viva Lancia is 12th of each month.      -      For Events e-mail events@lanciamc.co.uk      -      To Join the club go to http://www.lanciamc.co.uk/join.htm
 
   Home   Help Search Calendar Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: 403 FORBIDDEN  (Read 845 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Derek Creasy
Member
***
Posts: 39


Here's to sunnier days


« on: 15 January, 2021, 03:10:09 PM »

Can anyone please shed any light on a recurring problem I have on this site .  I can log in and open any page but very often if I try to move to another page , topic or section I will suddenly get the following mostly blank page with :---
"403 FORBIDDEN   Access is forbidden to the requested page .  www.lancia.myzen.co.uk/forum/index.php?board=28(port 80) or (port 443)"
This has happened on numerous occasions and once it has appeared I cannot log in again for several hours or , more usually , the next day .
I know that I do not possess the best computer skills but it has never happened elsewhere .  I think it has been mentioned before but I cannot find the thread ; So please , does anyone know if is it a glitch in the site or my computer , and is it fixable ?
Logged

2000HF Coupe 1972
Fulvia Sport  1.3S   1968
Delta 3 Limited
frankxhv773t
Permanent resident
**
Posts: 1914



« Reply #1 on: 15 January, 2021, 06:37:35 PM »

You are not alone. I have been battling this problem for over a year and it almost completely prevents me from posting material of my own. I can usually read a few posts and possibly make a couple of responses but no more. I can log in again after a few hours but may only be able to look at a couple of things.

I get it to a lesser extent on Betaboyz forum.
Logged
Derek Creasy
Member
***
Posts: 39


Here's to sunnier days


« Reply #2 on: 15 January, 2021, 06:52:24 PM »

Thank you and thank goodness I am not alone .  If anyone else has experienced the same problem , please reply or advise as to solution
Logged

2000HF Coupe 1972
Fulvia Sport  1.3S   1968
Delta 3 Limited
peteracs
Administrator
Rebel Poster
*****
Posts: 769



« Reply #3 on: 15 January, 2021, 07:36:06 PM »

Hi Derek and Frank

The error is related to your login authentication I believe. Given that this is not seen by many folk, I suspect this is an issue with your specific broadband supplier/ browser and system versions. Can you confirm what you use to view the forum.

As to Betaboyz being similar, this is not a surprise as the two are very similar and hosted by the same company I think.

Peter
Logged

Beta Spyder S2 pre F/L 1600
Saab 9-3 1.9Tid Cabrio
lancialulu
Press Officer
Permanent resident
*****
Posts: 4126



« Reply #4 on: 15 January, 2021, 10:42:23 PM »

I have sent this message to Steve Pilgrim. It happens on my win10 pc running chrome. Also running edge.
Logged

Its not the winning but taking part! or is it taking apart?
1955 Aurelia B12
1967 Flavia Vignale iniezione
1967 Fulvia 1.3HFR
1972 Fulvia 1600HF
1972 Fulvia 1600HF
1972 1600 Fulvia Sport
1979 2500 Gamma Coupe
1988 Delta 1.6GTi
1998 Zeta
Derek Creasy
Member
***
Posts: 39


Here's to sunnier days


« Reply #5 on: 16 January, 2021, 12:23:43 AM »

Yes Tim , I am running the same and have reported it to Steve in the past .  It even happened again this evening when I tried to view your reply and has only just re-opened.
Logged

2000HF Coupe 1972
Fulvia Sport  1.3S   1968
Delta 3 Limited
peteracs
Administrator
Rebel Poster
*****
Posts: 769



« Reply #6 on: 16 January, 2021, 08:34:36 AM »

Hi Derek

So Win 10 with Chrome?

Peter
Logged

Beta Spyder S2 pre F/L 1600
Saab 9-3 1.9Tid Cabrio
lancialulu
Press Officer
Permanent resident
*****
Posts: 4126



« Reply #7 on: 16 January, 2021, 09:32:39 AM »

Peter

Also club banner has been missing from my forum presentation using chrome. It is fine on edge and ipad. This has been for a long time now....

Tim
Logged

Its not the winning but taking part! or is it taking apart?
1955 Aurelia B12
1967 Flavia Vignale iniezione
1967 Fulvia 1.3HFR
1972 Fulvia 1600HF
1972 Fulvia 1600HF
1972 1600 Fulvia Sport
1979 2500 Gamma Coupe
1988 Delta 1.6GTi
1998 Zeta
Derek Creasy
Member
***
Posts: 39


Here's to sunnier days


« Reply #8 on: 16 January, 2021, 10:10:21 AM »

Hi Derek

So Win 10 with Chrome?

Peter
[/Yes Peter and it happened again early this morningquote]
Logged

2000HF Coupe 1972
Fulvia Sport  1.3S   1968
Delta 3 Limited
Derek Creasy
Member
***
Posts: 39


Here's to sunnier days


« Reply #9 on: 16 January, 2021, 10:13:12 AM »

Hi Derek

So Win 10 with Chrome?

Peter
The message I got was ---     !www.lancia.myzen.co.uk/forum/index.php?topic=11666.msg0;boardseen (port 443)"
Logged

2000HF Coupe 1972
Fulvia Sport  1.3S   1968
Delta 3 Limited
eog
Member
****
Posts: 85



« Reply #10 on: 16 January, 2021, 10:51:11 AM »

Like others have the same problem using windows 10 and Chrome.
Problem varies some days can remain on site for 20-30 mins with no problems.
Other days view 3 posts and get error message locked out.
Its been like that for 18 months or so.
Also note that web address is listed as not secure!
Is Norton an issue?
Logged
sparehead3
Administrator
Permanent resident
*****
Posts: 2675



« Reply #11 on: 16 January, 2021, 12:36:25 PM »

Hi All

So, my setup is Windows10 and Chrome with McAfee ... I don't get the 403 error ( page not found ) so I am unable to replicate the problem nor shed any light on it.

Betaboyz Forum is the same software so if you experience it there then I guess it is not specific to the LMC forum.

One thing I do suffer from is the missing banner ( as mentioned by Tim ) and only on the PC with Chrome. I guess this is a problem from the PC getting the banner from the website ( so they are always aligned ). What I will do is copy a banner onto the forum server so there is no lookup to another host and maybe this will also cure the 403 problem?

The missing banner should now be fixed, I have uploaded a new banner and updated the copyright to be 2021. So, let us know if there are any further 403 problems.
« Last Edit: 16 January, 2021, 12:51:42 PM by sparehead3 » Logged

Regards,
Steve Pilgrim
No.13575

1993 Delta HF integrale Evo II (Hammond's Icon - No.4)

http://www.lanciadb.co.uk/
peteracs
Administrator
Rebel Poster
*****
Posts: 769



« Reply #12 on: 16 January, 2021, 12:56:09 PM »

Hi

At least we have some consistency, looks like starting point is on Win 10 trying a n other browser for the forum and see if the problem is still there which would sort of point into an issue with Win 10. One question is are you all updating Win10 and Chrome to the latest version?

Peter
Logged

Beta Spyder S2 pre F/L 1600
Saab 9-3 1.9Tid Cabrio
lancialulu
Press Officer
Permanent resident
*****
Posts: 4126



« Reply #13 on: 16 January, 2021, 01:28:33 PM »

The missing banner should now be fixed, I have uploaded a new banner and updated the copyright to be 2021. So, let us know if there are any further 403 problems.

It is!!!
Logged

Its not the winning but taking part! or is it taking apart?
1955 Aurelia B12
1967 Flavia Vignale iniezione
1967 Fulvia 1.3HFR
1972 Fulvia 1600HF
1972 Fulvia 1600HF
1972 1600 Fulvia Sport
1979 2500 Gamma Coupe
1988 Delta 1.6GTi
1998 Zeta
Derek Creasy
Member
***
Posts: 39


Here's to sunnier days


« Reply #14 on: 16 January, 2021, 01:59:25 PM »

OK , I do have the banner back , but when I just tried to reply the 1st time , I immediately got the FORBIDDEN page again , this time with :---"www.lancia.myzen.co.uk/forum/index.php?action=post;topic=12158.0;num_replies=13 (port 443) "

I managed to get back in by deleting my old log in method and starting again via Google search but I know it will happen again

My windows 10 is up to date as is Chrome and I do not have Macafee or Norton ;   I do realise that the problem is with me and not the site , I simply do not understand why or know how to fix it  , it is so infuriating .  Any other suggestions please ?
Logged

2000HF Coupe 1972
Fulvia Sport  1.3S   1968
Delta 3 Limited
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Contact the Forum Administrator

LMC Forum copyright © 2007 - 2021 Lancia Motor Club Ltd

Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2011, Simple Machines
Page created in 0.055 seconds with 20 queries.